söndag 22 april 2012

Vilken fin sida! Precis vad vi behöver se dessa dagar när vi bomaderas av skönhets-TV, supersmala fotomodellsideal och allt annat skit som visar hur vi inte duger som vi är, alla vi människor.

2 kommentarer:

  1. Så vackra kvinnor!! Ja, det är inte klokt hur samhället ser ut nu. Jag såg första delen av Skönhetsbubblan på SVT förra veckan och jag blir bestört över att så många flickor i ung ålder kan tänka sig att skönhetsoperera sig. Att botox och läppförstoringar och annat är mer regel än undantag i Hollywood har man vant sig vid, men det känns konstigt när våra svenska skådespelerskor helt plötsligt ser släta och uttryckslösa ut i ansiktet. Jag som har två flickor känner att det är enormt viktigt att ge dem kärlek och lärdom om att alla är olika och att skönhet kan se olika ut. Nästan ännu viktigare kan jag tycka att det är att man fostrar sina söner i detta. Det är ju oftast därför flickor och kvinnor vill vara vackra. För att tillfredsställa pojkarnas och männens ideal.

    FRAM FÖR MER MÅNGFALD!!

    Kram till dig Klara!
    Mirja

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen Mirja! Går man till badhuset ser man hur det verkligen är, där finns inga retusherade kroppar, och det är mer sant än något annat! Den lilla promille som vi ser i reklam, TV och i tidingen av perfekt kvinnokropp existerar knappt. Det är hemskt att alla, unga som gamla tror att man måste se ut som en barbie för att vara vacker.
    Vad kan man göra för att ändra på det?

    SvaraRadera